Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve sevgiyle anıyoruz. İzindeyiz ATAM.
» » İsrail Firmaları Nelerdir ? Hangi Ürünler İsrail'e Ait ?


İlk önce herkesin birbirine sorduğu ürünü cevaplayım. Evet Coca-Cola ürünü İsrail'in firmasıdır.Gelelim detaylı bir şekilde hangi ürünler İsrail'e aittir.



       Resimden de anlaşılacağı üzere ülkemizde de faaliyet gösteren Yahudi firmaları yukarıdaki gibidir.. Ancak firmalar sadece bunlarda değildir. Öncelikle neyi araştırdığımızı bilelim.. Yahudi firmalarını çok iyi bilmek yetmiyor o malları almamak da gerekiyor.. Yoksa İsrail'i boykot için meydana inip elinde Coca Cola ve Malrboro sigarası içen insandan bir farkınız kalmaz.. Sözde değil özde boykota davet ediyoruz...
          Peki biz İsrail malını nereden bileceğiz diyorsunuzdur.. İşte cevabı;
Barkod numarasının başlangıcında 729 sayısını gördüğünüz takdirde artık o malı almamanız gerektiğini anlayacaksınız.. ve şunu da dip not olarak bilmelisiniz ki barkod sistemini bulan kişide bir yahudidir.. Barkod sisteminin içerisinde şeytanın sembollerinin bulunduğunu biliyor muydunuz? Detaylı bilgi için Kürşad BERKKAN'ın kitabını temin etmenizi öneririz.. Konumuz bu olmadığı için bu hususu kısa kesiyoruz.

Peki ne yiyeceğiz, ne içeceğiz? Adamlar temizlik malzemesini iyi yapmış diğerleri temizlemiyor diyor gibisiniz. Evet dediklerinizde kısmen haklı da olabilirsiniz. Ancak bu durum sizin Siyonizme yardım etmenizi hiçbir şekilde meşru kılamaz... Gerekiyorsa elbisenizi kirli giyeceksiniz, gerekiyorsa elbiseyi atıp yenisini alacaksınız ama İsrail ürünü temizlik malzemesi kullanmayacaksınız.. İllaki asitli bir şey içecekseniz Türk malı olanları tercih edeceksiniz veya soda içeceksiniz.. Nefsi şımartmanın gereği olmadığını boğazınızdan geçtikten sonra hepsinin bir olduğunu hatırlatmak isteriz...

Ve sen olarak belirtmek isteriz ki milyonlarca hatta milyarca müslüman gerekli boykotu sürdürürse İsrail savaşa bile gerek kalmadan yok olacaktır..

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Leave a Reply